Dags för att snygga till bilen?

28 april 2019 jonas olsson
Dags för att snygga till bilen?

Är det dags att utföra service på bilen? På samma sätt som du åker till besiktning med bilen och ser till att den fungerar invändigt, så behöver bilen ibland ett yttre lyft. Repor och stenskott är inte bara estetiskt missprydande, de kan också bli till ett större problem om de inte tas om hand i tid. Bättre att förebygga problem genom att åtgärda mindre defekter med detsamma!

 

Klä din bil i folie!

Genom att klä in din bil i folie skyddar du den mot stenskott och repor som kan uppstå när du är ute och kör. Folien lägger sig som en tunn hinna över lacken och syns givetvis inte. Det är också möjligt att byta färg på bilen. Då kan man göra en så kallad helfoliering, eller carwrapping. Detta är mycket billigare än att lacka om bilen. Den här metoden gör det också mycket enkelt för dig att skapa mönster eller andra bilder utanpå lacken. Perfekt om du verkligen vill ha ett personligt utseende på bilen. Eller varför inte göra reklam för din verksamhet på firmabilen?

 

Hur går det till?

Boka en tid och lämna in bilen! Var hittar jag någon som kan göra detta på min bil? Här är ett bra tips om du vill göra din foliering i Vetlanda. Bor du någon annanstans? Misströsta inte. Det finns nämligen folk som gör detta i hela landet. Ett transparent stenskottsskydd tar upp till 6 timmar att göra. Vill du ha en mer avancerad wrapping får du räkna med ett par dagar. Går det att ta bort folieringen? Självklart! Det är en enkel process. Bara lämna in bilen igen så fixar folieringsfirman detta åt dig. Då kan du välja mellan att återgå till att bara ha grundlacken som bilen hade innan foliering eller wrappa om bilen och skapa ett nytt utseende.

Fler nyheter