God vård hos veterinär i Hässelby

20 juli 2021 jonas olsson

Äntligen har man fått hem sin lilla valp, och vilken resa man ska ha tillsammans. De första dagarna är allt lugnt, bara så valpen lär känna en och vet att den kan vara trygg. Det är viktigt att det blir en bra grund redan från början för att få en så stabil kompis som möjligt i framtiden. När de är små söta valpar kan det vara väldigt svårt att sätta regler och säga nej. Men varför inte köra med byteshandel? 

Som valp handlar allt om att ha kul och såklart lära sig lite regler. Men allt är inte lätt som en dans, de måste ha sprutor för att bli färdigvaccinerade. Detta är viktigt innan de träffar andra hundar. Trots att det bara är en spruta skär det i ens hjärta när man hör sin lilla fyrbenta bebis skrika på det viset den gör. Men veterinären är en vän och har koll, trots att valpen piper. 

 

Vård för din fyrbenta vän

Det finns många saker vi kan göra själva, många saker man kan hitta en lösning på själv. Men när det kommer till sjuka djur är det inte så. Du känner ditt djur bäst. Märker du att något inte står rätt till? En del djur kan bli förändrade i beteendet, är det inget som går över kan det tyda på att något är fel. 

Är det någon skada där djuret lider måste det få vård. Det finns inget att vänta på. Även i Sveriges djurlagar får man inte låta djuren lida. Hos veterinären i Hässelby gör man alltid sitt bästa för djuren. Man kämpar för dem för att de ska ha det så bra som möjligt. 

Ditt djur har som störst chans om den får träffa veterinären i tid. För att inte bli ruinerad se till att ha en bra försäkring på djuret.

Fler nyheter