På jakt efter skicklig frisör i Linköping? så hittar du den som passar bäst för dig

17 juni 2021 Cecilia Olsson

Det kommer ständigt nya trender som berör frisyrer och hårfärger. Det finns såklart vissa som står sig år ut och år in, men ofta kommer det varianter på populära frisyrer och i tillägg så kan man i regel alltid se en del utstickande frisyrer inför varje säsong. Håret är något som är väldigt roligt att experimentera med, delvis för att det ger så stor förändring med relativt små medel, men också för att rätt frisyr gör att man känner sig extra fin.

Experimentera på ett tryggt sätt

Tycker du om att testa nya frisyrer och färger så är det klokt att hitta en frisör som är duktig och lyhörd när det kommer till vad du önskar. Det är inte alltid man passar i de specifika trender som är aktuella för tillfället, då är det viktigt att du går till en frisör som för det första kan se det innan saxen åker fram men som också kan ge förslag på något likande som passar ditt ansikte bättre. Med en duktig frisör kan man våga testa nya hårfärger och frisyrer utan problem.

Hur hittar man rätt frisör?

Om man inte har lyckats hitta den rätta frisören ännu så kan det vara bra att fråga sig runt bland vänner och bekanta om de har någon de brukar gå till, förslagsvis är det bra att fråga de i din närhet som du tycker ser bra ut i håret. Ett annat alternativ är att söka på frisörer i ditt närområde och titta på referensbilder från tidigare kunder samt läsa recensioner. Genom att söka på frisörens sociala medier kan du bli både informerad och inspirerad. 

Är du till exempel på jakt efter en duktig frisör i Linköpingstrakten så kan du kika in på www.studio22.se. Där arbetar erfarna frisörer som ständigt håller sig uppdaterade på de senaste trenderna och teknikerna. De hjälper dig med klippning, färgning och styling samt att hitta frisyren som passar just dig.

Fler nyheter