Vardagslyx

19 februari 2019 Jenny Olsson
Vardagslyx

Att gå till frisören är något av en vardagslyx. Hit kan man gå och sätta i stolen och låta dem sköta resten. Hos frisören kan man få en helt ny look med enkla medel. Ibland vill man kanske bara fräscha till håret och klippa efter den frisyr man har. Det kan vara nog för att känna att håret känns friskt och härligt igen. Man ska helst klippa topparna med 6 och max 8 veckor mellanrum. Har man långt hår är det ändå viktigare för att göra det lätt att reda ut och för att det ska se friskt och fräscht ut. 

Ibland när man besöker frisören vill man kanske göra något helt nytt och då finns otroligt mycket att välja bland. Här känns det verkligen som de kan trolla. Kanske vill man byta bort det mörka frisyren och istället få en ljusare ton med sommarljusa slingor. Våren är förresten en bra tid att göra detta på om man vill ljusa upp håret. Då har man en bra grund inför sommaren då håret bleks lite av sig självt i solen. Men man vill kanske också byta ut sitt raka hår mot stora härliga lockar och då kan de sätta i en permanent. 

Att gå till frisören när man ska göra större förändringar är att rekommendera. Att bleka håret själv till exempel brukar inte alltid bli en hit. Deras färger, toning och blekmedel är oftast snällare mot håret och huden också. 

 

 

 

Men det är inte bara vid permanenta förändringar som frisören kan vara värd sitt besök. Det finns även gånger då man vill göra sig lite extra fin inför en tillställning som vid bröllop, bal eller födelsedag. Då slipper man bekymra sig för håret och kan i lugn och ro sätta sig i stolen, koppla av en stund och låta dem sköta resten. 

Fler nyheter