Air Wick gör att hemmet alltid luktar gott

Det finns mycket man kan göra för att skapa en mysig och trivsam miljö i hemmet. Genom att ta in saker och möbler som man tycker om och som passar in i den stil man vill förmedla blir det lätt en plats man tycker om att slappna av och umgås i. Det är även viktigt att städa för att hålla borta smuts och dålig lukt. 

Vill man ha ett riktigt väldoftande hem räcker det dock inte alltid med att man städar och håller efter genom att slänga sopor innan de börjar lukta och rensa kylen från dålig mat.

Vill man ha ett hem som varje dag doftar härligt bör man skaffa en luftfräschare. De kommer i flera olika modeller och dofter, vilket säkerställer att man kan hitta något som passar de allra flesta behov och smaker.

Air Wick är företag som under många år försett oss med väldoftande luftfräschare. I deras sortiment hittar man automatiska sprejer, Instant sprays, doftblock, doftljus och doftpinnar. De har dofter av blommor, citrus, lavendel, nytvättat eller tropiskt och det finns även friska dofter, gourmetdofter, utomhusdofter och kryddiga dofter.

Med Air Wicks produkter kan man fylla samtliga rum i hemmet med en underbar doft. Man kan välja att ha en och samma doft eller varför inte en för varje rum. Vill man att rummet omedelbart ska dofta annorlunda och kanske täcka en mindre trevlig odör så är Instant sprays väldigt effektiva. För en kontinuerlig väldoft kan man använda automatiska sprejer eller doftblock. Doftpinnar ger en lite diskretare doft och de är väldigt dekorativa att placera ut i hemmet. Doftljusen är också väldigt fina att ha framme och sprider en ljuvlig doft då man tänder dem. 

Hos coolpriser.se finns ett brett utbud av luftfräschare från Air Wick och man hittar även refills till de produkter som går att fylla på. Coolpriser har dessutom mycket bra priser och snabba leveranser. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *