En advokat i Göteborg vid din sida

20 oktober 2020 william eriksson

Ett avtal är bindande. Så brukar man alltid säga. Men finns det undantag? Vad gäller om man har råkat ingå ett kriminellt avtal men handlat i god tro? Sådant är inte alltid helt lätt att reda ut. Civilrätt, och inte minst avtalsrätt, kan vara extremt krångligt, snårigt och varje gång man tycks få ett svar går man in i en återvändsgränd eller hittar någon annan lagformulering som kastar omkull det man först trodde att man var säker på. 

Då gäller det att kasta in det tunga artilleriet. I det här fallet en advokat. Kanske till och med en advokat i Göteborg? På västkusten sker det många skumma affärer som borde redas ut av kompetenta advokater. 

 

 

Eller, förmodligen är det inte mer luriga affärer där än någon annanstans. Men advokaterna på västkusten får ändå stå som exempel i det här sammanhanget. Men du kan förstås välja en advokat från vilken del av landet du vill. Det är ju din advokat.  

 

Det gäller vid avtalstvist

Din advokat kommer att kämpa för dig. Fram till sista slaget med klubban av domaren är advokaten redo att kämpa. Och går det inte vägen så hjälper advokaten dig att överklaga. En bra advokat är en advokat som aldrig ger upp. Som hittar nya perspektiv, nya argument och nya infallsvinklar. Samt kan lagtexterna nästan utan och innan och vet exakt vad det är hen pratar om.  

Om du inte kontaktar en advokat i samband med en avtalstvist är risken stor att ni kommer käbbla till ni blir blå i ansiktet båda två utan att komma till avslut. Eller, du kanske tror att ni har fått ett avslut men egentligen är det fel eftersom ingen av er är juridiskt kunnig. När fallet är avslutat kan egentligen bara advokaten avgöra. Sedan är det upp till domaren. Mer kan du inte begära av dig själv.

Fler nyheter