Frigolitskyltar inomhus är användbara till mycket

21 november 2021 Lily Hansen

editorial

Skyltar finns överallt såväl utomhus som inomhus. En skylt kan visa vägen så att du hittar vad du söker och finns i butiker, på kontor, fasader, i köpcentrum och på många andra platser. En skylt kan även vara ett företagsnamn eller en logga. Om en skylt ska vara med på en mässa eller annat evenemang kan det vara en fördel med en skylt i frigolit.

Du kanske ska vara med på flera mässor och då måste din skylt enkelt flyttas runt. Då är en frigolitskylt ett bra val. Skylten blir lätt att bära då den inte väger så mycket då frigolit är ett lätt material. Ofta används ett material som heter Frigofoam och skylten kan därmed målas i alla förekommande kulörer.

Med Inhomhus frigolitskyltar kan du vara väldigt kreativ och designa din egen text eller logga. En frigolitskylt kan med fördel användas på kontoret, i köpcentrum och i mässmontrar. Det går även utmärkt att göra en häftig frigolitskylt att sätta på väggen hemma i vardagsrummet. Du kommer garanterat imponera på dina gäster om du skapar en unik frigolitskylt efter din egen fantasi.

 

Piffa till kontoret med en frigolitskylt

Du kan sätta en skylt i frigolit på kontoret med ert företagsnam eller logga på. En peppande text på väggen till dina medarbetare är en rolig idé. Gärna i glada färger så blir det en trivsam miljö på kontoret. En frigolitskylt är mycket användbar och den är lätt att hänga upp.

 

image

 

Produktmodeller kan skapas i frigolit

Har du en produkt i din verksamhet som du vill visa upp så går det att göra produktmodeller i frigolit. Du kanske vill ha någonting fint i ett skyltfönster eller i en monter på en mässa du deltar i. Med lite fantasi går det att skapa fantastiska modeller i frigolit som du enkelt kan flytta runt och bära med dig.

Fler nyheter