Herman Miller Embody är en kontorsstol som kan minska risk för värk och stelhet

12 mars 2021 Cecilia Olsson

Det är ingen nyhet att den som har ett stillasittande jobb löper större risk för smärta och stelhet i rygg, nacke och axlar. Det finns dock saker man kan göra för att minimera de riskerna och ha en välmående kropp trots att man sitter ner större delen av dagarna. Delvis handlar det om att försöka röra på sig då man inte är på jobbet genom att utöva fritidsaktiviteter, men det allra viktigaste är att sitta så bra som möjligt under de timmarna man arbetar.

En bra stol är viktig på jobbet och i hemmet

En bra kontorsstol är därför en väldigt bra investering. Som chef är det något man bör se till att personalen har tillgång till för att de anställda ska trivas, må bra och inte behöva sjukskriva sig på grund av värk som hade kunnat undvikas. Det är också viktig som privatperson att göra investeringen om man har en förmåga att sitta länge i hemmet, vare sig det handlar om att man har ett hemmakontor eller har ett intresse som innebär att man sitter vid ett skrivbord flera timmar i sträck. 

Kontorsstolar av kvalitet 

Herman Miller är en av de främsta tillverkarna av kontorsstolar och erbjuder ergonomiska sittplatser för alla. Deras stolar bjuder in till rörelse och variation och är den optimala sittlösningen för den dynamiska arbetsplatsen. Herman Miller stolarna framställs i högsta kvalitet med hög komfort och de är dessutom producerade med omtanke om miljön.

Ett miljövänligt val

Vill man få ett riktigt bra pris på Herman Miller stolar och samtidigt slå ett extra slag för miljön kan man vända sig till Valueshop. Där finns nämligen ett sortiment med tidigare använda Herman Miller stolar som har genomgått en så kallad ”refurbish-process” i fem steg som gör att de i princip framstår som helt nya. Till exempel har de den mycket ergonomiska kontorsstolen Herman Miller Embody till riktigt förmånligt pris.

Fler nyheter