Konferens i bästa miljö i Värmdö

26 november 2021 jonas olsson

editorial

En lyckad konferens kan göra stor skillnad i en organisation. Man får möjlighet att komma bort från vardagen och se sig själv, sina arbetskamrater och sina dagliga uppgifter med nya ögon.

Bokar man in en Konferens i Värmdö har man alla förutsättningar för att få ett par verkligt lyckade och givande dagar. Omgivningen är vacker och stimulerande och man kan varva möten med fysisk aktivitet eller bara avkoppling.

För att kunna vara på topp krävs ju att man tar hand om sig själv på bästa sätt och det är därför man får så mycket ut av konferensdagar i Stockholms skärgård. 

Anläggningen tar till vara på den vackra miljöns alla möjligheter genom att erbjuda olika outdoor-aktiviteter som utegym, multigolf, fotboll och kajakpaddling. Det finns också gott om möjligheter inomhus med gymnastiksal, ett välutrustat gym för funktionell träning, klassisk styrketräning, olympisk lyftning och en spinningsal.

 

image

 

En konferens i Värmdö ger näring för kropp och knopp

Med fokus på välmående erbjuder man, vid sidan av de stora och ljusa konferensrummen, hela kroppen på ett par uppbyggande dagar. God kost och motion skapar det välmående som behövs för att vilja utvecklas och fungera i en modern miljö med stora krav.

För den som vill ha ett färdigt konferenspaket finns det flera olika möjligheter att välja bland. Man kan också välja att ha sitt eget program och bara ta tillvara på den unika miljön med alla de resurser som finns.  

En uppskattad aktivitet är samarbetsbanan som är byggd för att utmana till problemlösning och samarbete. Ett perfekt avbrott i konferensen eller utbildningen. Deltagarna får pröva annorlunda och roliga övningar som lockar till skratt och eftertanke.

Övernattning med 49 dubbelrum gör att det finns gott om plats även för större arrangemang och konferensrummen rymmer allt från 25 till 250 deltagare. Med Värmdös närhet till Stockholm är konferensanläggningen dessutom lätt att nå. 

Fler nyheter