Nyckeln till framtiden

Nyckeln till framtiden

Har du varit med om att tappa någonting som är riktigt förargligt att bli av med? Kanske mobiltelefonen, plånboken, kalendern eller rent av dina nycklar. Det är hemskt att bli av med sina nycklar, inte minst en hel nyckelknippa, som bokstavligt talat öppnar dörrar till så många olika delar av livet. Jobbet, cykeln, förrådet och inte minst hemmet. Blir man av med sina nycklar är det ett enormt jobb och en oerhört dyr historia att bryta upp och byta lås till alla ställen man förnekas tillgång till efter förlorade nycklar. Om det ändå fanns ett smart sätt att undvika dessa risker.

 

Digitalt låssystem

Men se, det gör det faktiskt! Lösningen heter iLOQ. Välkommen till framtiden där låssystemen består av digitala och elektroniska lösningar. En helt ny generation av låssystem. Med iLOQ låser du din dörr elektroniskt. Blir du av med nyckeln är det ingen fara, du kan nämligen spärra nyckeln precis som du spärrar ett bankkort. Skulle nyckeln dyka upp igen är det bara att återaktivera den. Med iLOQ kan du hålla koll på vem som använder låset och hur ofta. De är omöjliga att kopiera och går inte ens på batterier eller trasslar med några kablar.

 

 

En nyckel till flera lås

Låter det för bra för att vara sant? Men det är sant. iLOQ är här, det händer nu. Iloq i örebro etableras till exempel mer och mer tack vare Pignus. Tänk dig själv att aldrig behöva oroa sig över den katastrof som följer av att bli av med sin nyckel. Totalt stöldsäker med sin kopieringsresistens. Du kan dessutom använda en och samma nyckel till flera olika lås. Din nyckelknippa förvandlades precis till en enda nyckel. Som det dessutom inte behöver vara hela världen om du blir av med. Du kommer känna dig säker, lugn och trygg med ett lås och nyckel från iLOQ.