Skaffa dig högre entresolplan

30 april 2022 Lily Hansen

editorial

Pallställ i all ära, det är väldigt bra med sådana, men om du är i desperat behov av mer lagerplats, kan du satsa på entresolplan direkt. Det är en extra våning, eller flera, som byggs upp inomhus på ditt lager. Entresolplan brukar ha trappa, räcken och golv i metall, och det kan också finnas en hiss upp. 

Hur du vill ha det på ditt lager beror lite på takhöjd, sortiment och ditt tycke och smak. Ett expertföretag hjälper dig välja och mäta, och de gör allt jobbet, så att du får ditt entresolplan precis som du önskar. Du kan köpa stora partier varor med mängdrabatt och har plats att lagra allt.

Du får hjälp med alla konstruktioner

Vill du ha ytterligare förbättringar, med innertak och hissar efter alla konstens regler, så beställer du det. Konstruktionen är inga problem, för de företag som är specialister på entresolplan har gjort många olika sorters lösningar på kundernas lager. Gå in på en bra hemsida och se vad de kan göra för dig. 

Det är praktiskt att alltid ha varor hemma så att det räcker. Får du många beställningar på en gång riskerar du att få göra restleveranser, och det blir både dyrt och opraktiskt. För dig som vill prova på nya satsningar i sortimentet, är det perfekt att kunna utöka verksamheten och skicka med fler produkter.

image

Dina kunder blir glada 

Entresolplan är en prisvärd investering, speciellt om din tomt inte räcker till för en utbyggnad. Läget du har är kanske helt perfekt, och då är det bra att det finns praktiska lösningar för att få mer lagerplats på samma yta. 

Dina kunder blir glada över att få snabba och fullständiga leveranser. Lagerpersonalen gillar också att allt står på bestämda platser och att man kan hålla lagret rent från skräp och diverse osorterade lastpallar.

Fler nyheter