Sveriges största utbud av kvalitetstrappor

12 februari 2022 Jenny Olsson

editorial

Attraktiva trappor för både hem och företag hos Stegfabriken.

Att hitta en perfekt trappa till sitt hem kan kännas som en tuff uppgift men då finns Stegfabriken.se som en hjälpande hand. I butiken finns ett fantastiskt utbud av både vackra, stilrena och högkvalitativa trappor. Att välja rätt trappa kan ge ett hem ett enormt lyft designmässigt och även bidra med en rymligare känsla. Stegfabriken har trappor i alla möjliga stilar och material och det är inte bara privatkunder som kan förgylla sina hem då man även riktar sig mot företag.

I butiken finns ett gediget utbud av stegar, ställningar, plattformar och trappor även för företag som behöver dessa produkter i sin vardagliga verksamhet. Stegfabriken vet vikten av säkerhet och tillhandahåller endast produkter av allra högsta kvalitet. Företaget har sedan 2007 varit ledande i arbetet mot arbetsplatsolyckor vilka ofta kommer från svåra fall och man arbetar kontinuerligt med att öka medvetenheten kring detta. Säkerhet är det absolut viktigaste i arbetet och därför erbjuder stegfariken.se varumärken som håller absolut högsta kvalitet. Några av varumärkena som butiken samarbetar med är Wibe, Zarges, Laggo, Custers och Unihak.

trappa

Renovera en befintlig trappa med kvalitetsprodukter.

Många hem är inte i behov av en helt ny trappa men den kanske har blivit rejält sliten under årens lopp och då är en renovering av trappan ett bra alternativ. Hos Stegfabriken finns trapprenoveringsprodukter som kan användas för att fräscha upp och förlänga livslängden avsevärt på en befintlig trappa. Produkterna kommer från Lundbergs och Dolle och garanterar ett rejält lyft för en sliten trappa.

Om det nu är en ny trappa man är ute efter så är ett besök hos Stegfabriken ett måste och oavsett om man behöver en trappa för inom- eller utomhusbruk så kan butiken leverera det du söker. Här finns allt från vackra spiraltrappor och lofttrappor till lämpliga trappor för altanen eller till takterrassen. Besök https://www.stegfabriken.se/trappor för att se butikens utbud.

Fler nyheter