Tänk om man kunde meka

06 maj 2019 Mikael Barani
Tänk om man kunde meka

När man var liten var det alltid någon på gatan, eller i området, som brukade ha en massa bilar på uppfarten. Ofta kunde man se vederbörande spendera många timmar på dagen, och natten, med att skruva, vrida och muttra vid någon av dessa bilar. Gärna till tonerna av någon skön gammal hårdrock, eller kanske med Eddie Meduza på boom-boxen (med volymen uppvriden så högt att det sprakade ur högtalarna).

Eller kanske bodde du i närheten av någon i de äldre tonåren som gillade klassiska bilar? Sent in på natten gick det att höra rockabilly-låtar och klanket av skiftnycklar och andra redskap.

Det var med en känsla av fascination, beundrar och avsmak – man blev ju trots allt oljig av allt mekande – som dessa personer betraktades av sin omgivning.
Det var någonstans bäst att hålla sig väl med dessa hobbymekaniker. Fick man själv bilproblem så gick det ju att fråga om man kunde få hjälp.

Med dagens mer avancerade fordon så är det bäst att lämna in bilen till en professionell verkstad. Bor du i Stockholmsområdet, eller söder om stan, så finns det en bilverkstad i Skärholmen som kan hjälpa dig med vad du än behöver: Team RT. 
Oavsett om dina behov gäller service, reparation, installation eller diagnostik så kan Roffe, Thomas och gänget i verkstaden se till att du lämnar in din bil och känner dig trygg. Detta eftersom du vet att du kommer att lämna Team RT med ett nöjt leende på läpparna.

Företaget har varit verksamt i över ett decennium, och flyttade nyligen till större lokaler ett stenkast från de förra. Numera ligger man på markplan och har 600 kvadratmeter till sitt förfogande. 
Är du fundersam över vad Team RT tar för sina tjänster så finns allt tydligt utskrivet på hemsidan teamrt.se. Dessutom erbjuder man finansiering om pengarna inte skulle finnas där just nu.

Fler nyheter