Trygg och säker frakt med DHL

05 december 2019 Lily Hansen
Trygg och säker frakt med DHL

Hur många gånger har du inte beställt något på nätet och hämtat ut ett paket med den klassiska gulröda DHL-loggan på? Kanske har du själv också använt dig av DHL när du har skickat prylar du sålt eller velat överraska någon du håller kär som bor långt borta? Den tyska fraktjätten DHL är en av världens största aktörer inom paketleveranser och expresstransporter, och används flitigt av både privatpersoner och företag. Leveranserna är alltid pålitliga, paketen kommer alltid fram och man behöver sällan vänta längre än några dagar – inte ens om du väntar paket från andra sidan jordklotet.

 

 

Fokus på riktigt bra leveranser

 

DHL är ett fraktföretag ut i fingerspetsarna. Fokus ligger på att hämta upp försändelser från punkt A, frakta dem snabbt och säkert, och sedan leverera dem till punkt B på kortast möjliga tid. Inget krångel och inga konstigheter. Denna enkelhet är förmodligen en av hemligheterna bakom varför DHL har blivit så stora och i princip är en legend inom den globala frakt- och logistikbranschen. Som kund erbjuds du flera olika fraktalternativ att välja mellan beroende på vad du ska skicka, hur bråttom det är och vilken kostnad du kan tänka dig. Spårning av paket ingår alltid med dhl. På så sätt kan du hela tiden se precis var i världen ditt paket befinner sig – oavsett om du är sändare eller mottagare. 

 

Fixa frakten på nätet

 

Att skicka paket har aldrig varit smidigare än vad det är idag. Tack vare alla smarta tjänster som finns tillgängliga på nätet, går det snabbt och enkelt att boka upphämtning, betala och skriva ut etiketter. Du kan t.o.m. ladda upp och bifoga tulldokument om det skulle behövas. Vill du skicka något med DHL kan du antingen styra upp allt direkt via deras hemsida, eller använda dig av en förmedlingssida som t.ex. Paket.se.

Fler nyheter