Womanizer för njutning utöver det vanliga

Womanizer för njutning utöver det vanliga

För 5 år sedan kom det ut en revolutionerande sexleksak på marknaden. Womanizer är klitoris stimuleraren med den patenterade Pleasure Air teknologin. Det innebär att den genom tryckvågor stimulerar klitoris på ett helt unikt sätt. Kombinationen av en mjukt sugande känsla och vibrationer framkallar en helt ny sorts orgasm. När man använder de flesta andra vibratorer som finns på marknaden så känner man lätt att klitoris blir överkänslig efter en orgasm och man kan inte fortsätta. Det fantastiska med Womanizer är att på grund av att den aldrig vidrör klitoris så kan man komma flera gånger och även i flera minuter enligt många som har testat. 80% av Womanizers användare säger att de nått klimax inom 2-3 minuter.

De flesta Womanizer modellerna är vattentäta så att man kan ta med den i hemmets alla rum. De har olika intensitetsnivåer, är tystgående för extra diskretion och laddas enkelt med USB. Med Smart Silence funktionen slår Womanizern bara på sig när den nästan kommer i kontakt med huden. Om man sedan lägger den åt sidan slår den genast av sig och slår på sig igen igen när den kommer nära huden. Womanizer kommer i 8 fantastiska modeller som alla garanterar njutning. De med ett stimuleringshuvud heter Starlet, Classic, Liberty, Premium, W500 Pro och Starlet 2. Sedan finns även Duo och Inside Out som stimulerar både klitoris och g-punkten. 

Lovestore är en butik som säljer Womanizer i Stockholm. De finns på Södermalm och har alla Womanizers underbara modeller. Personalen i butiken är mycket serviceinriktade och kommer gärna med tips och råd. Vill man hellre sitta hemma och beställa sin nya leksak så har Lovestore även en webbshop med snabb och diskret leverans. Hur man än vill införskaffa den så är Womanizer verkligen en produkt som alla kvinnor borde prova för att få uppleva orgasmer utöver det vanliga.